Miley Cyrus Bg forum
Добре дошли в българския форум за Майли Рей Сайръс . Регистрирай се и се забавлявай!

Bulgarian forum about Miley Cyrus


You are not connected. Please login or register

Филмография

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Филмография on Пет Юли 29, 2011 11:56 am

hannah_montana_17

avatar
Модератор
Модератор
Започва кариерата си на 7 години в детското шоу Barney And Friends(Барни и Приятели), където играе Джиана. Тя казва че е научила всичко за това да си актриса по време на шоуто.

По късно играе незначителни роли във филмите Spy Kids 3:Game Over и Walker, Texas Ranger: Trial By Fire.

През 2006г. играе като Емили Грейс Гърсия във филма Brain Zapped.

През 2004г. е открита от Disney Channel (Канал Дисни).

Появява се като гост-актьор в сериалите на Disney "The Suite Life Of Zack And Cody"(Лудориите на Зак и Коди) и "Hannah Montana"(Хана Монтана)
През 2007г. вече играе една от главните роли в сериал на Disney. Името му е "Wizards Of Waverly Place"(Магьосниците от Уейвърли Плейс). Селз играе ролята на Алекс Русо. Сериала е много успешен и през 2008г. излиза втори сезон. През 2009г. се направи и филм, а през 2009-2010 излиза трети сезон. Филма е пуснат по Disney Channel на 28 август 2009г. и са го гледали 11,4 милиона зрители. В класацията на Disney за филм гледан от най-много зрители в деня на излизането си се нарежда на второ място.

През 2008г. Селена играе главна роля в подобие на филма "A Cinderella Story"(Историята на Пепеляшка) което се казва "Another Cinderella Story"(Другата история на Пепеляшка). Този път филма е на Warner Bros. Там Селена си партнира с Дрю Сийли. Ролята на Селз в "A Cinderella Story" е изпълнявана от Хилъри Дъф. Филма излиза на 16 септември 2008г. В първия ден на излизането му са го гледали 5,3 милиона души.

Също през 2008г. обаче през март Селена дава гласа си за анимация. И тя се казва "Horton Hears a Who" (Какво чува Хортън?).Там тя управлява гласа на второстепенен герой. Понеже героинята си няма име я наричат просто ,,Дъщерята на кмета".

През 2009г. Селена и най-добрата и приятелка Деми играят главни роли във филма на Disney ,,Princess Protection Program"(Програма за защита на принцесите). В деня на излизане той е гледан 8,3 милиона зрители и е четвърти в класацията на Disney Channel.

През 2009г. играе като гост-актьор в два от сериалите на Disney Channel. Единия от тях е ''Sonny with a chance"(Съни на алеята на славата) в който главнта роля играе Деми Ловато. Там Селена играе себе си. Другия сериал е продължение на "The Suite Life of Zack and Cody"(Лудориите на Зак и Коди). Той се казва "The Suite Life on Deck"(Лудориите на палубата). Там Селена играе ролята на героинята си от "Wizards of Waverly Place"(Магьосниците от Уейвърли Плейс) Алекс Русо. В епизода участват и другите актьори от WOWP.

На 23 юли 2010 ще излезе филма "Ramona and Beezus"(Рамона и Бийзъс), снимките на който вече са приключени. Той също не е филм на Disney. Там Селена играе Безус, а ролята на Рамона играе деветгодишната Джоуи Кинг.

На 5 май 2010г. започнаха снимките на романтичната комедия "Монте Карло". Сериала ще излезе през 2011г.

Любопитно:Селена знае че някой ден ще трябва да напусне Disney и вече знае какви роли иска да играе. "Искам да играя ролята на някой психопат"казва Селена "Също така искам да играя във филм в който ме убиват. Сигурно на тези които не ме харесват ще им е приятно да видят как умирам".

Филми
2010:Ramona and Beezus (Рамона и Биийзъс)- Бийзъс2009:Arthur and the Vengeance of Maltazard(Артур и отмъщението на Малтазар)-Принцеса Селения
2009:Wizards of Waverly Place: The Movie (Магьосниците от Уейвърли Плейс:Филма) - Алекс Русо
2009:Princess Protection Program (Програма за защита на принцесите) - Картър Менсън
2008:Another Cinderella Story (Другата История На Пепеляшка) (2008) - Мери Сантяго
2008:Horton Hears a Who (Какво чува Хортън?)(глас) - Дъщерята на кмета
2006:Brain Zapped (Шашнати мозъци) - Емили Грейс Гърсия
2005:Walker, Texas Ranger: Trial by Fire- Джули
2003:Spy Kids 3-D: Game Over(Деца шпиони 3:Край на играта) - Момичето от водния парк
Сериали
2011:Monte Carlo(Монте Карло)-Грейс
2007-2010:"Wizards of Waverly Place"(Магьосниците от Уейвърли Плейс)- Алекс Русо
2009:"Sonny With A Chance"(Съни на алеята на славата) - Селена Гомез
2009: "The Suite Life On Deck" (Лудориите на палубата) - Алекс Русо
2007:"Hannah Montana"(Хана Монтана) - Макейла
2007:"The Suite Life of Zack and Cody"(Лудориите на Зак и Коди)- Гуен
2002-2003:"Barney & Friends"(Барни и Приятели) - Джиана

http://www.disney.bg/hannah-montana-forever/

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите